RÓLUNK

A BASACOLORS Kft. 2011-ben a magyar kiskereskedők, vállalkozók és rajtuk keresztül a magyar lakossági vásárlók kiemelkedő színvonalú és minőségű kiszolgálására jött létre. A cég mára 4 üzletkötőn keresztül közel 500 festékipari szakkereskedést lát el termékeivel Magyarországon.

A cég tulajdonosa és munkatársai több mint 14 éve a magyar festékpiacon tevékenykednek. A cég fő profilja a festékipari boltok ellátása festékekkel, lakkokkal, de termékpalettáján megtalálhatóak a tömítők, ragasztók, tisztítószerek, impregnálók, valamint számos építőipari szerszám is.

A BASACOLORS Kft. saját festékipari márkája a BASACOLORS, mely brand alatt számos népszerű terméket forgalmaz. A termékek a BASACOLORS felügyelete alatt lettek kifejlesztve, és minőségi európai gyártók által bérgyártásban készülnek. A BASACOLORS márkanév mellett saját márka a SILFIX, melynek zászlaja alatt impregnálókat, tisztítószereket, ragasztókat, valamint tömítőket, autóipari segédanyagokat gyártat és forgalmaz a BASACOLORS Kft.

Partnereinknek

 1. Személyes kapcsolattartás

  Üzletkötőink a hét minden munkanapján, akár még hétvégén is az Önök rendelkezésére állnak.

 2. Egyedi megállapodások

  Mennyiségi kedvezmények.

 3. Webáruház partnereink részére

  Jelszavas védelemmel elátott webáruház viszonteladóink részére.

 4. Marketingtámogatás

  Segítünk önnek termékeink népszerűsítésében.

Célunk

A BASACOLORS Kft. hitvallását a következő képen fogalmazhatjuk meg: Nagykereskedelmi tevékenységünk elsődleges célja viszonteladóink elégedettsége! Termékeinket kizárólag viszonteladóinkon keresztül forgalmazzuk! Igyekszünk partnereinkkel szoros, hosszú távú üzleti és személyes kapcsolatot kiépíteni és ápolni! Vevőink igényeit a lehető legpontosabban és leggyorsabban igyekszünk kiszolgálni! Folyamatosan fejlesztjük kollégáink szakmai tudását, ezzel segítve termékeink forgalmazását! Fontosnak tartjuk, hogy a legkorszerűbb technikával és folyamatos fejlesztéssel tegyük egyre hatékonyabbá és zökkenő mentesebbé működésünket!

Meggyőződésünk, hogy a BASACOLORS Kft. működtetése több egy egyszerű üzleti tevékenységnél, tiszteljük és segítjük viszonteladóinkat és bízunk benne, hogy egy hosszú távú emberi, baráti kapcsolat segítségével valóban partnereink sikereinek részesei lehetünk.

Milestones

Cégünk rövid története

2011

Basacolors Kft. megalapítása.

Azonnal egy kimagasló minőségű katalógussal megjelentünk a piacon, ahol ez a hasonló cégekre nem volt jellemző. Ezt a szokásunkat azóta is tartjuk, minden évben új katalógust adunk ki!

2012

Első megjelenésük a CONSTRUMA kiállításon! Kis standunkat nagy érdeklődés övezte. Az első év sikerét tovább tudtuk növelni, év végére a 2011-es évhez képest 45%-os növekedést értünk el!

2013

Másodszor is elmentünk a CONSTRUMA kiállításra. A lényegesen nagyobb és látványosabb standon állítottuk ki termékeinket. A kiállítás szervezők szerint az egyik legsikeresebb és leglátogatottabb stand a miénk volt! Az év végét egy rendkívül fontos és azóta is tartó megállapodás zárta.

2014

Megszüntetjük a Köber termékek forgalmazását és szerződést kötünk Horvátország piacvezető festékgyárával a Chromos-Svjetlost-al. Megtartjuk első nagyszabású vevőtalálkozónkat Opatijában!

Megjelentünk a TV2 Falforgatók című műsorában, amelyben festő szakemberünk több alkalommal bemutatta termékeinket!

Június 2014

Az első TOP MIX színkeverők kihelyezése! Év végére összesen nyolc színkeverőgépet helyeztünk ki, ezzel is hozzájárulva a forgalom több, mint 30%-os növekedéséhez.

2015

Elkészítettünk az elmúlt évek leglátványosabb katalógusát, sok-sok újdonsággal.

Április 2015

Horvát partnerünkkel közösen megrendeztük a második vevőtalálkozónkat Sibenik-ben!

Vevőtalálkozónk sikere és termékeink jó ár/érték arányának köszönhetően kimagaslóan nagyszámban helyeztünk ki színkeverőgépeket. Év végére több, mint 30 színkeverőgépet helyeztünk ki országszerte.

Elkezdődtek a nagyszabású bolt dekorációk. Készítettünk nagyméretű falfestésektől kezdve ablakmatricákat, ponyvákat, reklámtáblákat. De kiemelkedő mennyiségben helyeztünk ki áruházi polcokat is vevőinkhez.

Szeptember 2015

Megrendeztük az I. Basacolors Gokart kupát Kecskeméten. A rendezvény rendkívül jól sikerült, partnereink elmondása szerint egy nagyon színvonalas és szórakoztató eseményt sikerült behoznunk erre a piacra.

Partnereink elégedettségének és bizalmának köszönhetően az év végére több, mint 30%-os növekedéssel zártuk az évet! Köszönjük!

2016

A 2015-ös év sikere nagy elvárásokat hozott, ami komoly erőfeszítéseket jelentett számunkra. Ahogy a korábbi években is, most is sok új termékkel bővült kínálatunk.

április 2016

Megrendeztük harmadik és egyben eddigi legnagyobb vevőtalálkozónkat Kelet Európa Monte Carlójában, Opatijában. A vevőtalálkozó rendkívül jó hangulata és Horvát partnerünk a Chromos-Svjetlost kiemelkedően nagy vendégszeretetének hála partnereink sok élménnyel mehettek haza.

szeptember 2016

Évközben további 6 színkeverőgépet helyeztünk ki!

Szeptemberben megrendeztük II. Basacolors Gokart kupánkat, amelyre több visszatérő partner, de sok új partnerünk is eljött.

Január 2017

Január első hetében megrendezésre került első téli vevőtalálkozónk, Svédország egyik legszebb síparadicsomában Sälen-ben. Svéd partnerünknek köszönhetően egy igazán családias hangulatú hetet tölthettünk el együtt partnereinkkel.

59Márkabolt
482Partner
1040Különböző termék
1367Eladott termék naponta

Rólunk mondták

A Basacolors termékeivel hatékonyan és probléma mentesen tudom végezni a munkám. Törekszem a kiemelkedő minőségű termékek használatára, és ehhez a Basacolors a megfelelő választás.

Kohl Attila - festő

Kedvelem a Basacolors termékeit, mert könnyű velük dolgozni, és az áruk is jó!

Kiss Réka - felhasználó

A Basacolors Kft-nél jobb partnert keresve sem találhattam volna. Élmény velük együtt dolgozni.

Simon Tibor - festékbolt tulajdonos